Вхід | Реєстрація

У приватного підприємця вилучили понад 700 кілограм неякісного м’яса

У приватного підприємця вилучили понад 700 кілограм неякісного м’яса
Днями працівники відділу ветеринарної міліції спільно з працівниками управління громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб здійснили перевірку дотримання вимог Закону України «Про ветеринарну медицину» в діяльності одного із приватних підприємців Полтави.
В ході обстеження правоохоронці виявили ряд порушень чинного законодавства. При перевірці холодильної камери виявлено 12 кусків м’яса яловичини загальною вагою 724 кг. На м'ясосировину відсутні супровідні ветеринарні документи, а також відсутні клейма, тобто ознаки проведення ветеринарно-санітарної експертизи.
Автомобіль, у якому транспортувалося м'ясо, знаходився в антисанітарному стані, санітарний паспорт відсутній.
Наступного дня дану сировину утилізовано шляхом проведення термічної обробки та згодовування тваринам кінологічного центра при УМВС України в Полтавській області, про що складено відповідний акт.
Як повідомив Микола Васюта, начальник відділу ветеринарної міліції УМВС Полтавщини, за виявлені порушення на приватного підприємця та водія автомобіля складені адмінпротоколи за ознаками статті 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог) та вручено припис на усунення недоліків.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2011, 15:39 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації