Вхід | Реєстрація

У Полтаві нетверезий молодик «вишивав» на чужій автівці

Під час несення служби в місті Полтаві, 29 вересня поточного року близько 3.30 години, працівники ВДАІ Полтавського міського управління на вулиці М.Бірюзова помітили автомобіль ВАЗ-2101, який хаотично рухався вулицею зі сторони в сторону.
Інспектори ДПС подали знак про зупинку, але водій, проігнорувавши вимоги міліціонера, лише додав швидкості.
Розпочавши переслідування легковика, працівники міліції, шляхом блокування автомобіля патрульним авто, зупинили втікача.
А коли водій вийшов з авто, почав вести себе неадекватно. Він хапався за міліцейську кобуру, намагався вступити в бійку з правоохоронцями, супроводжуючи свої дії брудною лайкою.
Враховуючи таку обстановку, працівники ДАІ викликали на місце події слідчо-оперативну групу Київського райвідділу міліції.
В ході перевірки правоохоронці встановили, що затриманий керував автомобілем без реєстраційних документів та без дозволу власника.
Затриманий 20-річний водій, мешканець Полтави, був доставлений до наркологічного диспансеру для перевірки його на стан сп’яніння.
Лікарі-наркологи встановили, що втікач перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Ймовірно це й була одна з причин такої агресивної поведінки та скоєння правопорушення.
На горе-водія правоохоронці склали два адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та частиною 2 статті 126 (Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред’явили їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Подальшу долю водія - п’янички вирішить суд.

Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2011, 11:12 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації