Вхід | Реєстрація

Попросив допомоги в ремонті.. на свою голову

Попросив допомоги в ремонті.. на свою голову
38–річний лубенець запросив до себе на дачу, що в с. Н.Булатиць Лубенського району, свого знайомого, аби той допоміг йому з ремонтом. Після закінчення ремонту у дачному будинку Сергія, його 29–річний товариш, який до речі уже мав судимість у 2006 році, вирішив наступної ночі знов навідатися до оновленої садиби.
Чоловік заліз усередину через двері балкону на другому поверсі. Звідти злодій поцупив мотокосу і алюмінієвий бідон ємкістю 40 літрів, завдавши товаришу збитків на 2,5 тисячі гривень.
Крадіжку господар дачі виявив наступного дня і, не зволікаючи, зателефонував до міліції.
В ході проведення оперативно–розшукових заходів працівникам карного розшуку Лубенського міськвідділу 2 жовтня вдалося встановити підозрюваного у крадіжці чоловіка та доставити його до міськвідділу.
Міліціонерам чоловік розповів, що тієї ночі мотокосу і бідон він приніс до ставка і заховав у кущах. А вранці відніс мотокосу на місцевий ринок, де продав її незнайомому чоловікові за 300 грн., а бідон здав за 60 грн на металоприймальний пункт.
Усе «зароблене» чоловік пропив в першому ж магазині, який трапився у нього на шляху.
На сьогоднішній день по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) - санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років. Триває досудове слідство.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2011, 11:43 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації