Вхід | Реєстрація

«Я міліціонер, мені можна безкоштовно!»

Днями до одного з магазинів села Мала Кохнівка зайшов нетверезий чоловік і замовив пиво та рибу. Отримавши товар, він спокійно розвернувся та пішов не розрахувавшись. Коли жінка почала вимагати гроші, незнайомець сказав, що він міліціонер і йому можна безкоштовно. Після цього так же спокійно сів у таксі і поїхав у невідомому напрямку. Здивована продавщиця негайно ж зателефонувала до Кременчуцького райвідділу міліції і розповіла про цю подію, детально описавши правопорушника.
На місце події виїхала слідчо-оперативна групата і розпочала пошуки зловмисника. А тим часом вищезгаданий псевдо-міліціонер продовжував свою гулянку. У місцевому кафе він представився заступником начальника райвідділу та віддав «наказ» накрити йому обід. І, як годиться – безкоштовно! Працівники закладу відмовилися. Тоді «халявщик» обурився і почав вимагати зустрічі з власником закладу. Останнього на місці не було, тому розмова відбулася у телефонному режимі.
У ході бесіди чоловік переконував хазяїна, що вони старі знайомі, при чому небезуспішно — у результаті власник кафе повірив чоловікові і велів стіл все ж таки накрити. Наїдки для чоловіка «потягли» на 140 гривень. Після хорошого обіду, «міліціонер» знову викликав таксі.
У процесі руху водій таксі поскаржився своєму пасажиру, що закінчується бензин. Пасажир визвався вирішити цю проблему на першій же заправці - ще б пак, він же «заступник начальника райвідділу»! Однак, працівники АЗС відмовилися заправляти автівку «за дякую». Зазнавши невдачі, чоловік не упав духом і  звелів їхати на наступну заправку. Але там на чоловіка вже чекали справжні міліціонери — працівники карного розшуку та ДАІ Кременчуцького райвідділу. Затриманого доставили до районного відділу міліції, де він наразі дає свідчення.
Затриманим виявився 41-річний мешканець Комсомольська і, як з’ясувалося, він жодного відношення до правоохоронних органів не має. Що спонукало чоловіка представлятися представником правоохоронного органу згодом з’ясує слідчий. Адже відносно затриманого вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція цієї частини статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на 4-ри роки.

Автор: За матеріалами ГУМС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2011, 10:34 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації