Вхід | Реєстрація

Засудили полтавських наркоділків

Засудили полтавських наркоділків
Ще на початку 2009 року полтавські УБОЗівці отримали інформацію про функціонування підпільних лабораторій з виготовлення наркотиків, які розміщалися на території Полтави.
У результаті правоохоронці затримали організовану злочинну групу із чотирьох мешканців міста Полтави. Всі вони були віком від 33 до 38 років і вже раніше судимі.
Дана група ще у 2008 році створили в Полтаві дві підпільні лабораторії і протягом 2008 - 2009 років зловмисники займалися кустарним виготовленням особливо небезпечних наркотичних засобів з ефедрину. Самі ж це все і збували, поставляючи психотропні речовини як клієнтам безпосередньо у Полтаві, так і за її межами.
УБОЗівці ретельно готувалися до затримання: провели ряд закупівель, становили та припинили діяльність каналів надходження з Дніпропетровської області інгредієнтів та лікарських препаратів, які використовувались при виготовленні первентину та метам-амфітаміну.
При обшуків в будинках затриманих міліціонери знайшли психотропних речовин на загальну суму близько 21000 гривень, а також 1 кілограм канабісу і 5 кілограм макової соломки. До цього всього варто приписати також і лабораторне обладнання яке використовувалось для виготовлення зазначених наркотичних засобів та психотропних речовин.
Відносно фігурантів злочинної групи слідчим УМВС України в Полтавській області була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (виготовлення та збут наркотичних засобів). Після завершення досудового слідства матеріали кримінальної справи були скеровані до суду.
Після двох років ленінський суд міста Полтава нарешті виніс вирок: двох осіб засуджено до 3-х років позбавлення волі, двох інших – до чотирьох років позбавлення волі. Один зі злочинців «ощисливився» відстрочкою вироку на три роки


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2011, 15:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації