Вхід | Реєстрація

У Полтаві збували «чорні» телефони

У Полтаві збували «чорні» телефони
Днями на Полтавщині працівники відділу карного розшуку Київського райвідділу міліції затримали двох осіб, які займалися збутом майна, завідомо одержаного злочинним шляхом.
Правоохоронцями зафіксовано, що в Київському районі міста 21-річний непрацюючий полтавець, з метою отримання «легких» грошей, збув мобільний телефон з відсутністю ознак легальності, вартістю 1200 гривень. Аналогічне правопорушення в тому самому районі міста скоїв і 20-річний непрацюючий хлопчина. Вартість цього телефону становить 600 гривень.
Обидва молодика наразі затримані та дають свідчення у райвідділі міліції. Як з’ясувалося, хлопці вже мали судимість, але на шлях виправлення так і не стали. На сьогодні правоохоронці з’ясовують усі обставини скоєних правопорушень та встановлюють ймовірних спільників.
Наразі триває дослідча перевірка, у ході якої вирішується питання про порушення відносно молодиків кримінальних справ за статтею 198 Кримінального кодексу України (збут майна злочинним шляхом). Згідно законодавства хлопцям загрожує покарання від арешту до позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Костенко Ірина, УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2011, 12:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації