Вхід | Реєстрація

Вкрав і мамі подарував

Вкрав і мамі подарував
Днями до міліції звернулася кременчужанка з повідомленням про викрадення її золотих прикрас.
Міліціонери прибули на місце скоєння злочину і встановили, що пошкоджень вхідних дверей до квартири не було, а отже злочинець мав вільний доступ до житла потерпілої.
Після відпрацювання декількох версій цього злочину та проведення ряду оперативних заходів, правоохоронці вже через два дні упіймали злодія. Як не дивно, але ним виявився сусід потерпілої.
Відтворюючи події, міліціонери встановили, що того вечора потерпіла поверталася додому. Біля під’їзду вона зустріла свого 16–річного сусіда. Вони розговорилися і жінка запросила гостя на каву. Скориставшись гостинністю господині, хлопець не відмовився. Будучи вже в квартирі, юнак, за тимчасової відсутності жінки, дозволив собі позаглядати у шухлядки. Сусід шукав гроші, а натрапив на золоті вироби, які і вкрав.
До золота спритник прихопив ще й дорогий косметичний засіб та пішов геть.
Як з’ясували правоохоронці, вкрадений крем хлопчина подарував своїй мамі. А золоті вироби продав своїм знайомим, пояснивши, що йому терміново потрібні гроші.
Наразі правоохоронці вирішують питання щодо порушення відносно неповнолітнього кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2011, 13:33 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації