Вхід | Реєстрація

Накрасти і пропити - план дій стандартний...

Накрасти і пропити - план дій стандартний...
Днями до чергової частини Глобинського райвідділу міліції надійшла заява від місцевої пенсіонерки, що з подвір’я її домогосподарства з-під навісу невідомі особи викрали три порожні газові балони та три металеві бочки ємністю по 200 літрів кожна, чим спричинили їй збитки  на загальну суму близько 700 гривень.
Майже відразу ще один житель міста  повідомив, що з території його господарства вкрали редуктор заднього мосту до трактора марки Т-6, чим спричинили матеріальні збитки на суму близько 1500 гривень.
Працюючи на місці пригоди, міліціонери з’ясували, що саме такі металеві вироби, які викрали у громадян, нещодавно на пункт прийому металобрухту здали троє молодих чоловіків.
Отримавши необхідну інформацію, правоохоронці швидко вирахували та затримали крадіїв. Ними виявилися місцеві хлопці, які проживали по сусідству з обома заявниками. Усім учасникам злочину лише по вісімнадцять років.
У райвідділі вони пояснили, що давно вже придивлялися до купи металевих виробів, які «безгоспно» лежали на подвір’ї у людей.
Отримані від продажу краденого гроші юнаки витрачали на пиво та горілку.
Наразі викрадені речі міліціонери вилучили та повернули власникам.
Триває дослідча перевірка, в ході якої вирішується питання про порушення відносно хлопців кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За подібні протиправні дії законодавством передбачене покарання у вигляді арешту на строк від 3-х до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 5-ти років, або позбавлення волі на той самий строк. Та яке конкретно покарання нестимуть за скоєне молоді хлопці, згодом вирішить суд.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2011, 15:34 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації