Вхід | Реєстрація

У Кремечуці ремонт покрівлі «з’їв» 37 тисяч гривень

У Кремечуці ремонт покрівлі «з’їв» 37 тисяч гривень
Днями у Полтавській області працівники міліції викрили факт зловживання службовим становищем. Правоохоронцями встановлено, що 36-річний директор одного із приватних підприємств області, скориставшись своєю займаною посадою, наприкінці 2009 року здійснив розтрату державного майна.
Зокрема, посадовець завищив вартість матеріалів під час виконання капітального ремонту покрівель 13 житлових будинків Кременчука. У результаті махінацій чоловік спричинив збиток управлінню житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради на суму близько 37 тисяч гривень.
За розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем відносно «будівельника» порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України. Вказані дії караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.
Порушенням аналогічної кримінальної справи загрожує закінчитися незаконна «діяльність» і 34-річного директора одного з товариств Полтавщини, який у 2010 році, під час виконання підрядних будівельно-монтажних робіт в селі Соснівці, заволодів бюджетними коштами в сумі близько 4 000 гривень. Крім цього, у ході слідства зафіксований ще один факт зловживання посадою директора. Двома роками раніше, у ході будівельно-монтажних робіт в одній із шкіл регіону, чоловік також здійснив привласнення державних коштів. Тоді свої послуги посадовець оцінив у розмірі понад 7 000 гривень.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2011, 08:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації