Вхід | Реєстрація

Довірливість бабусі обійшлася дуже дорого

Довірливість бабусі обійшлася дуже дорого
Надмірна довірливість 83-річної полтавської пенсіонерки коштувала їй моторолера, двох золотих каблучок, спортивного костюма та 2600 гривень.
Одного дня на полтавському базарі ввічливий та скромний молодик, змусив бабусю купити у нього жіночі чоботи за 100 гривень. Під час покупки жінка продемонструвала свій гаманець з грошима, які відразу ж приглянулися Павлові (ім’я зміненго). З метою заовлодиті коштами старенької зловмисник запропонував бабусі провести її додому та допомогти їй нести важкі сумки. На таку люб’язність вона погодилась, бо ж проживавла вона на Вакуленцях.
Коли ж «помічник» зі старенькою прийшли до її помешкання, двері відчинив її син. За таких обставин плани Павла тут же змінилися і він пішов геть, швидко попрощавшись. Проте вранці чоловік знову навідався до бабусі. Та зраділа гостю і запросила до хати. Господиня запропонувала чоловікові поснідати і поки жінка поралася на кухні, Павло швидко понишпорив по хаті. «Нагородою» йому були 2600 гривень, золота обручка та чоловічий спортивний костюм, який він тут же одягнув на себе.
Повернувшись, бабуся помітила, що гість веде себе неадекватно і тому жінка заходилася його проганяти. Але молодик настільки знахабнів перед беззахисною старенькою, що відібрав у бабусі ще одну обручку з її пальця. Далі грабіжник сів на мопед, що стояв у дворі пенсіонерки та поїхав у невідомому напрямку.
Заяву про пограбування подав син пенсіонерки, який, повернувшись з роботи, виявив пропажі.
Мілііонери затримали зловмисника в селі Мар’ївка Полтавського району.
Наразі мопед та золоті вироби працівники міліції повернули власникам. Викрадені гроші чоловік встиг витратити на власні потреби.
Відносно молодика слідчим вже порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Павло заарештований та перебуває в слідчому ізоляторі міста Полтава.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2011, 12:27 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації