Вхід | Реєстрація

Порізали ножем за те, що став на захист жінок

Порізали ножем за те, що став на захист жінок
Наприкінці жовтня поточного року до чергової частини Крюківського РВ надійшло повідомлення з 2-ї міської лікарні про те, що до реанімаційного відділення лікарні було доставлено місцевого 22-річного мешканця із колото-різаним пораненням в районі грудей. На місце одразу прибула слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронці з’ясували, що близько 2-ї години ночі тілесні ушкодження хлопцю наніс на вулиці Леонова невідомий чоловік.
У процесі оперативно розшукової роботи працівники карного розшуку невдовзі встановили обставини події. Зокрема міліціонери з’ясували, що тієї ночі потерпілий разом зі своїми друзями йшли по вулиці Леонова. Їм назустріч рухалася інша компанія молодих людей, серед яких 30-річний чоловік та дві жінки (32-х та 24-х років).
Порівнявшись між собою одна з дівчат попросила допомоги у хлопців, котрі йшли назустріч. Дівчина сказала, що її з подругою не відпускає новий знайомий. Джентльмени вирішили захистити дівчат. Однак чоловік, котрий був з ними, відреагував миттєво. Він одразу вдарив молодого хлопця із зустрічної компанії ножем в область грудей. Після такого випаду зловмисник втік.
Невдовзі оперативники вирахували місце перебування нападника та успішно провели заходи щодо його затримання.
Наразі зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років. Триває досудове слідство.

Автор: Олена Жидко, Крюківський РВ КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2011, 12:22 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації