Вхід | Реєстрація

Відібрав телефон і гроші

Відібрав телефон і гроші
Днями до чергової частини Крюківського райвідділу міліції Кременчука звернувся кременчужанин, який повідомив про те, що близько 21 години по вул. І Приходька невідомий чоловік заволодів його сумкою, в якій знаходився мобільний телефон та гроші в сумі 150 гривень.
Міліціонери встановили, що потерпілий, разом зі своїми друзями, відпочивав на стадіоні «Вагонобудівник», де відбувалося святкування Дня машинобудівника. Звісно ж, випивали. Коли хлопець повертався додому, його перестрів невідомий, який відібрав у нього сумку з мобільним телефоном та грішми.
Незабаром працівники карного розшуку упіймали злодія. Ним виявився 20-річний хлопець, який ніде не працює.
Як пояснив затриманий, телефон потерпілого він залишив собі та деякий час ним користувався.
Наразі відносно 20-річного спритника порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За такі дії законодавець України передбачив покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове слідство.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2011, 11:56 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації