Вхід | Реєстрація

Затримали за хабарництво двох коллег у різних районах Полтавської області

Затримали за хабарництво двох коллег у різних районах Полтавської області
Працівники служби боротьби з економічною злочинністю днями викрили майже одночасно двох інспекторів з карантину рослин у різних районах області.
Так, 59-річний інспектор, державний службовець 13 рангу 6 категорії, затриманий правоохоронцями за вимагання та одержання хабара в розмірі 100 долларів США та 700 гривень у 25-річного приватного підприємця із Севастополя за видачу акту фіто-санітарного контролю на продукцію та автомобіль.
Інший інспектор з карантину рослин, державний службовець 11 рангу 6 категорії, за сприяння в отриманні аналогічного акту вимагав та отримав від 58-річного приватного підприємця з Криму хабар в розмірі 2000 гривень.
Наразі несумлінним інспекторам доведеться постати перед Законом за вчинення протизаконних діянь, передбачених статтею 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Зазначені дії караються позбавленням волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2011, 11:33 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації