Вхід | Реєстрація

В Полтаві на «Садах-1» убито людину

5-го листопада о 10-тій годині ранку житель міста Полтава йшов поблизу ставків в районі «Сади-1» та виявив чоловіка, який лежав обличчям до землі. Він тут же викликав міліціонерів, які, оглянувши труп, виявили на ньому численні гематоми на обличчі.
Як повідомив перший заступник начальника Октябрського райвідділу міліції міста Полтава Сергій Бейгула втановлено, що постраждалий є жителем міста Полтави, в минулому раніше судимий та нині притягується до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки кабелю. Судово-медична експертиза встановила, що його смерть астала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.
Оперативникам за одну лише добу вдалося встановити особу зловмисника та відтворити події, що передували вбивству.
«В п’ятницю, 4-го листопада, у вечірній час на території району «Мотель» зустрілися двоє молодиків 20-ти та 23-трьох років, - говорить Сергій Володимирович. - Випивши спиртного, чоловіки пішли до ставків. Там між ними виникла сварка, під час якої 23-річний молодик численними ударами рук та ніг скоїв вбивство 20-річного.»
За словами затриманого, він це зробив після того, як потерпілий брутально висловився в адресу його матері.
Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Полтавського міського управління УМВС. Порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Автор: За інформацією ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2011, 12:06 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації