Вхід | Реєстрація

Користувача міської інтернет-мережі упіймали на розповсюдженні порнографії

Користувача міської інтернет-мережі упіймали на розповсюдженні порнографії
Звертаємо увагу користувачів Інтерету і телекомунікаційних мереж на те, що розміщення порнофайлів у локальній комп’ютерній мережі в режимі загального доступу прирівнюється до розповсюдження порнографії. Якщо навіть користувач не має на меті отримання прибутку від розміщення у сітці фото-, відео- та кінопродукції порнографічного характеру, але вона є доступною для широкого кола людей, у тому числі для дітей, його дії підпадають під ознаки статті 301 Кримінального кодексу України (розповсюдження порнографічних предметів).
Так за розповсюдження відеопродукції з ознаками порнографії у міській Інтернет-мережі порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 301 Кримінального кодексу України стосовно 37-річного полтавця.
За зневажливе ставлення до суспільної моралі цінителю забороненої полунички загрожує від 1700 до 5000 гривень штрафу або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією порнографічної кіно- та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2011, 08:38 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації