Вхід | Реєстрація

У полтавських дітей проблема з читанням та духовністю

У полтавських дітей проблема з читанням та духовністю
Останнім часом діти все менше читають, що погано впливає на їхній розвиток.
На це під час прес-конференції в інформагентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» поскаржилася завідуюча бібліотекою-філією № 10 Наталія Бойко.
«Нас надзвичайно турбує дитяче читання. І крім цього ще великою турботою бібліотечних працівників і взагалі бібліотек є духовне виховання дітей, виховання в них моральності, милосердя», – зауважила Наталія Бойко.
За її словами, цикл заходів для виховання дітей став основою створення своєрідного університету духовної мудрості.
«Обговорення, зустрічі, години різного плану, уроки спілкування. Спочатку це були розрізнені заходи, але потім з часом вони перетворились в такий цикл заходів. І ми на основі цього циклу створили при бібліотеці такий своєрідний міні-університет духовної мудрості, визначили для себе декілька основних напрямків. Наприклад, такий як робота з основною книгою християнською Біблією, ознайомлення дітей зі святами і святими, духовне і фізичне здоров’я людини, зв'язок між ними, відносини в людському середовищі, відносини в сім’ї, людина і довкілля», – додала Наталія Бойко.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 11:36 | Полтава | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації