Вхід | Реєстрація

У дітей вилучили зброю

У дітей вилучили зброю
18 листопада працівники кримінальної міліції у справах дітей Чутівського райвідділу проводили оперативно-профілактичні заходи в селі  Іскрівка. В ході роботи в трьох дітей було вилучено кілька саморобних пристроїв для нанесення ударів. Отакі зараз іграшки у сучасних дітей.
Предмети мали ознаки холодної зброї і тому були направлені на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС Полтавщини. Серед юнаків, у яких вилучили небезпечні предмети, були двоє учнів місцевої школи та студент одного з полтавських коледжів. Двом хлопцям по 18 років, а одному 15.
Відповідно до частини 2 статті 263 Кримінального кодексу України, за носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї, без передбачуваного законом дозволу, карається штрафом до 850 гривень або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або арештом на строк від 3-х до 6-ти місяців, або обмеженням волі на строк від 2-х до 5-ти років, або позбавленням волі на строк до 3-х років.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2011, 11:37 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації