Вхід | Реєстрація

Миргородець за кабана виплатить не менше 1700 гривень

Миргородець за кабана виплатить не менше 1700 гривень
Сезон полювання на парнокопитних та хутрових мисливських тварин для 42-річного мешканця одного із сіл Миргородського району може звершитися передчасно. Дільничні інспектори міліції затримали мисливця з незаконно здобутим трофеєм. У багажнику легковика чоловік перевозив 55-кілограмову тушу дикого кабана, упольованого без відповідної ліцензії.
Як наразі уяснив для себе мисливець, для відстрілу парнокопитних не достатньо мати зареєстровану мисливську зброю – полювання на парнокопитих тварин здійснюється винятково на підставі ліцензії на відстріл.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання). За порушення встановлених правил полювання Кримінальний закон передбачає штраф від 1700 до 3400 гривень або громадські роботи на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеження волі до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.
До відома мисливців! Полювання на зайця-русака, лисицю, єнотовидного собаку та вовка проводиться за відстрільними картками, що видаються користувачами мисливських угідь. Полювати на парнокопитних, у тому числі колективно та «облавою» (у складі не більше двадцяти мисливців) дозволяється не більше двох разів в одному мисливському угідді впродовж сезону.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2011, 10:35 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації