Вхід | Реєстрація

Водій приліг поспати і у нього вкрали яйця

Водій приліг поспати і у нього вкрали яйця
Днями правоохоронці затримали 32-річного кременчужанина, який скоїв крадіжку яєць на суму 1500 гривень із автомобіля чоловіка з Київщини.
У ході розкриття злочину правоохоронці Кременчука з’ясували, що підозрюваний у злочині місцевий мешканець неодноразово був судимий за крадіжки. Проте, на стежку виправлення чоловік так і не став. Злодій крав все, що підпадало під руку. Потім продавав викрадене за півціни знайомим, а отримані від «реалізації» товару гроші використовував для власних потреб.
Тієї ночі, проходячи центральною вулицею міста, спритник побачив припаркований на стоянці біля одного з супермаркетів автомобіль. Коли він підійшов до автомобіля ближче, то побачив, що водій міцно спить. Також молодик звернув увагу на те, що дверцята в автомобілі були не зачинені. Тож, скориставшись ситуацією, крадій з легкістю їх відчинив і побачив у салоні ящики з яйцями. І поки водій насолоджувався міцним сном, зловмисник виніс із салону автівки шість ящиків яєць. Потім злодій дочекався ранку та продав майже півтори тисячі яєць за півціни на центральному ринку. Отримавши інформацію про злочин, працівники міліції вже за кілька годин нічного злодія затримали. Але на момент затримання у молодика залишилося лише 70 ще не проданих яєць. Торгівлю довелося припинити, а новоспеченого «підприємця» доставити до райвідділу міліції. Наразі правоохоронці проводять дослідчу перевірку, у ході якої вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). За такі дії законодавець передбачив покарання у вигляді арешту на строк від 3-х до 6-ти місяців або обмеження волі на строк до 5-ти років, або позбавлення волі на той самий строк. Яке саме покарання нестиме злодій за вкрадені яйця невдовзі вирішить суд.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 12:45 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації