Вхід | Реєстрація

У Кременчуці правоохоронці затримали молодика, який викрадав надгробки з могил

У Кременчуці правоохоронці затримали молодика, який викрадав надгробки з могил
Днями співробітниками карного розшуку Автозаводського РВ затримано 25-річного місцевого мешканця, який скоював наругу над могилами. Зловмисник знімав металеві надгробники на могилах померлих , розпилював їх удома та здавав в пункти прийому металобрухту окремими елементами, «заробляючи» таким чином собі на прожиття.
Наразі правоохоронцями доведена причетність чоловіка до шести аналогічних фактів, по двом з яких вже порушені кримінальні справи за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою). Такі дії караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Подальшу долю порушника спокою померлих невдовзі вирішить Феміда.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 15:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації