Вхід | Реєстрація

Кременчужанка вирішила здати на металобрухт чужий гараж

Кременчужанка вирішила здати на металобрухт чужий гараж
Днями дільничні інспектори міліції Крюківського РВ затримали 18–річну мешканку Кременчука, яка скоїла крадіжку металевого гаража.
У ході розкриття злочину правоохоронці з’ясували, що дівчина ніде не працює, проживає сама. Свої матеріальні потреби задовольняє за кошти випадкових заробітків.
Одного разу дівчина проходила повз компанію чоловіків та випадково почула розмову про те, як один з них здавав на металобрухт самовільно встановлений металевий гараж. Дівчину інформація зацікавила і вона вирішила вчинити аналогічно, але не зі своїм, а з чужим майном.
Невдовзі у одному з районів міста юначка побачила невеличкий металевий гараж, що стояв осторонь. Придивившись до нього та переконавшись, що власник туди тривалий час не навідується, дівчина вирішила діяти. Вона пішла до одного з пунктів прийому металу та домовилася здати металеву конструкцію на металобрухт.
Потім, по приватному оголошенню, дівчина викликала автомобіль-вантажник, щоб завантажити та доставити «товар» за місцем призначення. Коли спритниця збиралася вже везти викрадене до пункту прийому, раптом до авто підійшли працівники міліції, що проходили поруч та попросили показати документи на вантаж. У ході з'ясування обставин події міліціонери встановили, що власник гаражу – зовсім інша особа. Тож юначці довелося піти з правоохоронцями та надати пояснення своїм діям уже у райвідділі.
Наразі в міліції вирішується питання щодо порушення відносно спритниці кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За такі дії законодавець передбачив покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або громадських робіт на строк від 80-ти до 240-ка годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6-ти місяців, або позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 16:31 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації