Вхід | Реєстрація

Полтавська вихователька знімала з дітей хрестики

Полтавська вихователька знімала з дітей хрестики

В червні минулого року у місті Полтава до кримінальної відповідальності за крадіжки в дошкільному закладі була притягнута 28-річна вихователька одного із полтавських дитсадків. Як з’ясували в процесі роботи правоохоронці, жінка, вже маючи раніше судимість за аналогічний злочин, якимось чином продовжувала працювати з дітьми.
В процесі досудового слідства було встановлено, що спритниця в обідній час, коли діти спали, знімала з малюків золоті хрестики та забирала собі. Однак невдовзі батьки потерпілої малечі помітили зникнення ювелірних виробів у своїх чад і звернулися по допомогу до Октябрського райвідділу міліції. У ході оперативно-розшукової роботи працівники міліції довели причетність жінки до п’ятьох фактів обкрадання дітлахів. Також було встановлено, що в цей період жінка викрала золоті сережки у своєї знайомої, з якою разом проживала на квартирі.
В судовому засіданні підсудна визнала себе винною та щиро розкаялась. Викрадене нею майно було частково повернуто потерпілим. Згідно рішення Апеляційного суду Полтавської області у березні поточного року спритниці призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Вирок суду набрав законної сили.


Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2011, 11:44 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації