Вхід | Реєстрація

Двоє злочинців тероризували приватного підприємця

Двоє злочинців тероризували приватного підприємця

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю днями затримали двох чоловіків 33-х та 31-років, які напередодні вчинили розбійний напад на 24-річного приватного підприємця. Правоохоронці встановили, що близько 19:00 години зловмисники проникли до будинку потерпілого, розташованому в одному із сіл неподалік Полтави та, погрожуючи застосувати відносно останнього фізичну силу, заволоділи його мобільним телефоном та каблучкою. Визначена потерпілим сума збитку складає 800 гривень.
Окрім того, правоохоронці встановили, що затримані особи вже не в перше здійснюють напад на потерпілого. Так, у травні поточного року, згадані зловмисники, разом із 32-річним полтавцем, із застосуванням фізичної сили вимагали від підприємця гроші в сумі 1 тисяча доларів США.
Наразі підозрювані затримані, відносно них вже порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 187 (розбій) та частиною 3 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Законодавець визначив покарання за вказані дії у вигляді позбавлення воді від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Усі обставини злочинної діяльності затриманих будуть з’ясовані під час досудового слідства, яке наразі триває.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2011, 12:14 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації