Вхід | Реєстрація

Троє дівчат привселюдно катували четверту, але їх ніхто не зупинив

Троє дівчат привселюдно катували четверту, але їх ніхто не зупинив

У наш час серед інформаційних повідомлень все частіше трапляються історії про жорстокість та знущання серед підлітків. Найбільше вражає цілковита безглуздість мотивів цих вчинків. Здебільшого, емоційність, завзятість та безкомпромісність підліткового віку детонують далеко не дитячу жорстокість, яка призводить до невиправних наслідків.
Центром наступної історії, що трапилася у місті Комсомольську, став звичайнісінький браслет, який 16-річна дівчина не повернула колишньому хлопцю. Певно, згаданий аксесуар був надто дорогою «реліквією» для парубка, адже помститися за його втрату вирішили аж три дівчини, з яким він також «гуляв».
Три шістнадцятирічні месниці, учениця 10-го класу вечірньої школи, учениця 11 класу гімназії та студентка профтехучилища, у ранковий час прийшли до своєї однолітки на дівчачі розбори, обравши місцем їхнього проведення невеличкий міський парк. Дівулі були впевнені, що остання просто не бажає віддавати браслет їхньому хлопцю, а тому з нею необхідно поговорити більш жорстко. У процесі «з’ясування істини» дівчата розійшлися не на жарт. Маючи чисельну перевагу, вони не тільки били нещасну, а й змусили, як вони їй говорили, «рити собі могилу», а також писати передсмертну записку, й, навіть, різати вени власноруч. Окрім того вони зірвали у нещасної ювелірний ланцюжок із шиї – в якості компенсації за втрачену річ.
Страшно визнавати, однак жоден перехожий, якому довелося стати випадковим свідком катувань, навіть не зупинився, не зробив зауваження й не спробував зупинити агресію підлітків.
Дівчата припинили тортури лише через кілька годин, коли їм самим це набридло. Дещо оговтавшись від пережитого, потерпіла звернулася за медичною допомогою до лікарні й за правовим захистом до міліції. На щастя, серйозних поранень медики не виявили, лише численні синці та порізи.
Наразі триває досудове слідство. Відносно кривдниць порушені кримінальні справи за статтями 186 ч. 2 (грабіж) та 127 ч.2 (катування) Кримінального кодексу України. За вказані дії законодавець визначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.
Самі ж кривдниці, певно, й досі не усвідомили тяжкості своїх дій та наслідків, до яких вони призведуть.

(фото тематичне)


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2011, 09:51 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації