Вхід | Реєстрація

Охоронець бару зробив зауваження п’яному клієнту і отримав ніж в живіт

Охоронець бару зробив зауваження п’яному клієнту і отримав ніж в живіт
Днями співробітники карного розшуку Кременчука затримали 34-річного місцевого мешканця, який спричинив проникаюче ножове поранення черевної порожнини 24–річному охоронцю одного з барів міста.
У ході розслідування злочину правоохоронці з’ясували, що затриманий ввечері відпочивав у барі. Близько першої години ночі, добряче сп’янівши, молодик почав чіплятися до присутніх. Охоронник зробив молодику зауваження. Однак відвідувач не звертав на це уваги. Тоді охоронник був змушений вивести нахабу з приміщення. Чоловіка це неабияк роздратувало. Тож у відповідь він наніс охороннику удар ножем у живіт. Наразі за життя охоронника борються лікарі. А відносно зухвалого відвідувача кафе вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Законодавець передбачив покарання за такі дії у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Тож буде час подумати над своєю поведінкою.

Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2011, 16:13 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації