Вхід | Реєстрація

У Карлівці раніше засуджений забив до смерті свого компаньйона по чарці

У Карлівці раніше засуджений забив до смерті свого компаньйона по чарці

Днями, 2 грудня, працівники міліції Карлівщини затримали особу, яка підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини. Міліціонери встановили, що 1 грудня, близько 18 години, у місті Карлівка, в одній з квартир будинку по вулиці Леніна, 28-річний місцевий мешканець, будучи в гостях, після спільного розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, ударами рук спричинив тілесні ушкодження у вигляді тупої травми голови та субдурального травматичного крововиливу іншому гостю, 53-річному карлівчанину.
Від отриманих травм 2 грудня побитий помер. Правоохоронці з’ясували, що ані 53-річний господар житла, ані двоє його гостей ніде не працюють. А 28-річний нападник вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Всі троє зловживали спиртними напоями. Тож «оковита» черговий раз зробила свою «чорну справу». Наразі молодика затримано, речові докази вилучені та порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такі звірства законодавець передбачив від 7-ми до 10-ти років ув’язнення.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2011, 13:42 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації