Вхід | Реєстрація

П’яний гадячанин розважався розтрощуючи автомобілі

П’яний гадячанин розважався розтрощуючи автомобілі

Нещодавно, 20 листопада, до чергової частини Гадяцького райвідділу міліції з письмовою заявою звернувся житель села Біленченківка, який повідомив про те, що близько 1 години ночі в місті Гадяч на перехресті вулиці Лохвицька та площі 50 років Жовтня невідома особа, за допомогою дерев’яної палиці, пошкодила його автомобіль.

Правоохоронці одразу почали проводити оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, яка вчинила дане хуліганство. І уже через деякий час правопорушник знаходився у райвідділі міліції. Ним виявився 37–річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і навіть побував за гратами. Та мабуть життя в неволі йому до вподоби, бо чоловік явно продемонстрував неповагу до людей та Закону.

У ході розслідування цієї справи міліціонерами було встановлено, що тієї ночі зловмисник, добре хильнувши оковитої, сів за кермо власного автомобіля і разом зі своїм знайомим почав роз’їжджати вулицями міста.

Та просто проїхатись нічним містом для нетверезого молодика було замало. Йому захотілося незвичних розваг. І тому, на перехресті вулиці Лохвицька та площі 50 років Жовтня чоловік «підрізав» автомобіль іншого водія, який від такого несподіваного маневру вимушений був зупинитися. Захмелілий молодик теж зупинив авто. Але замість того, щоб перепросити, нахаба вискочив з автомобіля, схопив дерев’яну палицю, яка знаходилася в салоні і з криками накинувся на автомобіль потерпілого. Не чекаючи на такий поворот подій, власник авто навіть не міг відразу зрозуміти, що відбувається. А тим часом, розгніваний молодик, після пошкодження однієї автівки, ввійшовши в «кураж», перекинувся й на інший автомобіль. В результаті агресором було пошкоджено два транспортні засоби, власники яких і звернулися за допомогою до міліції. Правоохоронці швидко затримали лиходія та доставили його до райвідділу міліції для надання пояснень своїм злочинним діям.

Наразі по даному факту відносно підозрюваного Гадяцьким райвідділом міліції вже порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За протиправні діяння чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: Інна Ященко, Гадяцький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2011, 12:17 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації