Вхід | Реєстрація

П’ять з половиною років за підпали «по приколу»

П’ять з половиною років за підпали «по приколу»

Позбавлення волі на строк п’ять років та шість місяців – саме таке покарання призначив своїм вироком Київський районний суд міста Полтави чоловікові, який наприкінці минулого року протягом однієї ночі здійснив вісім підпалів вхідних дверей до квартир полтавців.

Палія тоді затримали дуже швидко: у міліції знали, що з місць позбавлення волі до Полтави повернувся чоловік, 1977 року народження, якого вони затримували у 2007 році за вчинення двадцяти восьми аналогічних підпалів. Після затримання він відразу зізнався у скоєному та пошкодував, що його так швидко затримали – планував підпалити ще не один десяток дверей.

«Для чого я це все робив? Мені подобається як воно горить, - пояснював свої дії чоловік, - люди бігають, пожежники приїздять, усі в шоці, очі аж вилазять. Ну а мені все це по-приколу: дивитися, як вони бігають, намагаються руками загасити, а воно ж іще більше горить. А я стою знизу і сміюся». Для більшого «приколу», перед тим, як підпалювати, молодик дзвонив з телефонного автомату до пожежних, говорив, щоб «брали багато води і їхали на пожежу», і лише тоді йшов у під’їзд та підпалював двері.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2011, 15:38 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації