Вхід | Реєстрація

Вікторію Санжарівець звільнили з-під варти

Вікторію Санжарівець звільнили з-під варти

Неповнолітню сироту Вікторію Санжарівець півтора роки утримували в Полтавському СІЗО. Дівчині планували винести вирок – 15 років позбавлення волі за чужу провину.

Резонансну справу вбивства відомого музиканта Сергія Звенигородського висвітлювали не лише регіональні ЗМІ, а й  ТРК «Україна»  програма «Критична точка», НТН «Агенти впливу». Ірма Крат, котра боролася за виправдання дівчинки, говорить, що вони навіть прийняли пропозицію Андрія Марущака залучити до справи «Битву екстрасенсів», які показали журналістське розслідування.

Втомившись ходити по колу, 16 листопада 2011 року Ірма Крат вирішила провести під стінами Генеральної Прокуратури України акцію протесту, до якої долучилася Асоціації інституцій громадянського суспільства «Діалог з Владою» Марією Колесник,та невеличка кількість київських громадських діячів.

Представники Генпрокуратури, вислухавши журналістку, у телефонному режимі зв'язалися із Полтавською областю, та наказали прокурору відправити справу на дорозслідування, щоб знайти справжніх вбивць.

«Багато хто із людей переконував мене у тому, що як би, ми не намагалися воювати із діючою правоохоронною системою, кругова порука не дасть бажаного результату. Я ж, знаючи, що це твердження суща правда, все рівно, як писала відома українська поетеса Леся Українка «Без надії сподіваюсь». Завжди сподіваюся на краще, і не лише сподіваюся, а й роблю все для того, щоб довести людям, що якщо ти не лише цього прагнеш, а й наполегливо працюєш,  то ти обов’язково  зрушиш, будь-яку, гору з місця.» - пише Ірма Крат на своєму сайті.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2011, 13:03 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації