Вхід | Реєстрація

У Кременчуці побили двох міліціонерів

У Кременчуці побили двох міліціонерів

Сьогодні, близько опівночі, до Крюківського райвідділу міліції Кременчука надійшло повідомлення від медсестри травмпункту 3-ї міської лікарні про надання медичної допомоги двом дільничним інспекторам міліції. За дорученням начальника міліції Полтавщини Едуарда Федосова, на місце події одразу виїхала спеціальна комісія УМВС. Очільник міліції області особисто контролював хід розслідування інциденту.
В ході проведення службової перевірки комісією було встановлено, що 3 січня близько 20 години 20 хвилин двоє 24-річних дільничних інспектори, лейтенанти міліції, перебуваючи на службі, повертались із пункту охорони правопорядку до райвідділу. Рухаючись вулицею Республіканською, в районі магазину «Супутник» правоохоронці побачили трьох молодиків, які вели себе протиправно, розпиваючи спиртні напої у громадському місті. З метою припинення правопорушення міліціонери підійшли до молодих людей, представились та роз’яснили, що ті порушують вимоги статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях). Чоловікам запропонували пройти до освітленого приміщення магазину для складання протоколу про адміністративне правопорушення. Та зайшовши до магазину, трійця молодиків раптово почала наносити удари в обличчя працівникам міліції та чинити опір. Двох правопорушників міліціонерам вдалося затримати, третій з місця скоєння злочину втік. Затриманими виявилися 22-річний та 23-річний місцеві мешканці. Особа третього також встановлена. Тривають заходи щодо його затримання. В ході бійки обидва міліціонери отримали тілесні ушкодження у вигляді закритих черепно-мозкових травм, струсу головного мозку, забою обличчя тощо. Згідно актів наркологічного огляду міліціонери були тверезі, а нападники у стані алкогольного сп’яніння.
Наразі прокуратурою Кременчука відносно зухвалих молодиків вже порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв при виконанні ним службових обов’язків). Згідно санкції цієї частини статті молодикам загрожує до 5-ти років позбавлення волі. Подальше розслідування справи проводить прокуратура Кременчука.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2012, 12:21 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації