Вхід | Реєстрація

На новий рік чоловік забив до смерті жінку, але не пам’ятає за що

На новий рік чоловік забив до смерті жінку, але не пам’ятає за що

Руки в крові та труп на підлозі. Саме такою страшною картиною розпочався ранок першого січня для сорокап’ятирічного полтавця. Чоловік зустрічав прихід Нового року разом зі своєю співмешканкою у її будинку, який знаходиться по вулиці Рябушанській. Святкування розпочалось ще по обіді тридцять першого грудня. Парочка полюбляла добре випити, тож до опівночі із півтори літри самогону, які заздалегідь були придбані для свята, практично нічого не залишилось. Зважаючи на це, у нічний час чоловік сходив у магазин та накупив ще спиртного. Однак, воно, як кажуть, виявилось зайвим - після декількох випитих чарок п’яничка, за його словами, „відрубився”, тобто перестав усвідомлювати та пам’ятати свої дії.
„Коли я прокинувся вранці, - говорить він, - то побачив, що мої руки знаходяться повністю у крові. Поряд у калюжі крові лежала моя співмешканка, вона була мертва, у неї була дуже розбита голова та обличчя. Оскільки в будинку ми були лише вдвох, а вночі, після повернення з магазину, я закрив двері зсередини, то зрозумів – це зробив саме я. Хоча як саме я це зробив та через що, не пам’ятаю, був дуже п’яний”. Усвідомивши, що накоїв, п’яниця сам зателефонував у міліцію, та повідомив, що вбив жінку.
При огляді трупу померлої судово-медичними експертами на тілі були виявлені численні переломи кісток тулуба та голови. Від ударів зазнали переломів кістки носу, щелепи, черепа, рук та ніг, були переламані ребра з обох боків. Така кількість тілесних ушкоджень свідчить про те, що жінку вдарили не один чи два рази, а били, як кажуть, по-звірячому. Обвинуваченого у жорстокому побитті своєї співмешканки зараз затримано, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього вже порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Відповідно до санкції даної статті, від семи до десяти наступних Нових років зловмиснику доведеться зустрічати не за святковим столом з чаркою, а за гратами.


Автор: Володимир Пасічко, Київський РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2012, 12:40 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації