Вхід | Реєстрація

У Кременчуці гранатою убито одного чоловіка і покалічено іншого

У Кременчуці гранатою убито одного чоловіка і покалічено іншого

Сьогодні, 3-го січня, о 5 годині 30 хвилин до чергової частини Кременчуцького міського управління по телефонній лінії «102» надійшло повідомлення від мешканця міста Кременчук.

Чоловік розповів правоохоронцям про те, що по бульвару Автокразівському він почув «хлопок», після чого побачив двох чоловіків, які лежали на асфальті.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи було встановлено, що поблизу будинку 45 по бульвару Автокразівському у безконтактному стані перебувають два невідомих чоловіка із численними травмами тулубу та кінцівок. Згодом міліціонери встановили особи потерпілих. Ними виявилися 24-річний та 41-річний місцеві мешканці.

24-річного кременчужанина було госпіталізовано до реанімаційного відділення 3-ї міської лікарні (діагноз: Політравма, травматичне ампутування правої нижньої кінцівки). Лікарі до останнього боролися за його життя, однак врятувати чоловіка не вдалося. Від отриманих поранень він помер у лікарні.

41-річного мешканця Кременчука доставлено до приймального відділення 2-ї міської лікарні (діагноз: Вогнепальні поранення обличчя та живота). Лікарі оцінюють стан здоров’я чоловіка як важкий.

При огляді місця події правоохоронці виявили запобіжне кільце та запобіжну скобу від гранати, тип якої встановлюється. Прокуратура та міліція міста проводять ретельну перевірку по даному факту з метою з’ясування обставин, що призвели до трагедії.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2012, 13:26 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації