Вхід | Реєстрація

У Полтаві побили охоронця ринку

У Полтаві побили охоронця ринку

Днями у Полтаві нетверезі молодики побили охоронця ринку. Подія сталась на ринку „Елефант”, що знаходиться поблизу площі Зигіна у Полтаві. Працівник приватної охоронної фірми, який ніс службу на ринку, побачив двох молодиків, що з усієї сили смикали за двері одного з павільйонів, намагаючись їх відкрити та зайти всередину. Охоронець, який знаходився у спецформі, сказав хлопцям, щоб вони не ламали двері, оскільки вже пізно і заклад не працює. Дане зауваження молодики сприйняли агресивно - один із них почав штовхати чоловіка, а інший наніс йому удар пляшкою по голові.

Невідомо, яке б закінчення мав даний конфлікт, якби поряд не виявились працівники патрульно-постової служби, що здійснювали патрулювання району. Помітивши сутичку, вони швидко прийшли на допомогу охоронцю, затримали молодиків та доставили їх до Київського райвідділу міліції міста Полтави.

Потерпілого автомобілем швидкої допомоги було доставлено до лікарні, зі струсом головного мозку. Зараз він перебуває на лікуванні. Відносно двох молодиків Київським райвідділом міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Дана стаття передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Автор: Володимир Пасічко, Київський РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2012, 09:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації