Вхід | Реєстрація

Діти обікрали пенсіонерку

Діти обікрали пенсіонерку

4 січня до чергової частини Козельщинського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканки с. Говтва, Козельщинського району, пенсіонерки про те, що невідомі особи в ніч на 4 січня, шляхом вільного доступу з її домоволодіння здійснили крадіжку металевих виробів, а саме металевої хвіртки, дві конструкції з металевих кутників та металевого листа.

В результаті проведених заходів співробітниками СДІМ Козельщинського РВ УМВС, ст. лейтенантом міліції Хацкевичом А.В. та помічником ДІМ ст. сержантом міліції Євстроповим А.С. за вчинення даного злочину були затримані двоє неповнолітніх двоюрідних братів 1995 і 1997 р.н., які проживають в с. Говтва Козельщинського району. Як пояснили останні, вони товаришують з дитинства, постійно свій вільний час проводять разом.

3 січня близько 20 години брати йшли вулицею с. Говтва до місцевого будинку культури на дискотеку. Проходячи повз домоволодіння пенсіонерки, один із братів звернув увагу на металеву хвіртку огорожі будинку. Другий з братів запропонував її зняти та потім здати на металобрухт, щоб отримати кошти.

Хлопці вирішили не зупинятись і продовжити пошук металобрухту на подвір”ї пенсіонерки. Зайшовши за будинок, знайшли іще два металевих кутники і один металевий лист.

Всі вище вказані металеві вироби один з братів запропонував віднести до їхньої спільної бабусі, щоб пізніше продати, і отримати кошти для особистих потреб.

Сім’ї, в яких проживають неповнолітні хлопці, матеріально забезпечені, батьки спиртними напоями не зловживають. Як пояснили брати, скоїти злочин Їх спонукало бажання отримати “легкі” гроші.

Останні затримані, у скоєні злочину зізналися, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.185 КК України.


Автор: Дмитро Червоний, інспектор Козельщинського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2012, 13:16 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації