Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримано групу грабіжників

У Кременчуці затримано групу грабіжників

Працівниками карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції затримано групу осіб, які протягом півроку скоювали пограбування на території Кременчука та міст сусідніх областей.

До складу групи входили 23-річний, 25-річний та 26-річний місцеві мешканці. Підозрювані вже мають кримінальне минуле, але спосіб життя так і не змінили.

Жертвами грабіжників були випадкові перехожі. Зловмисники відбирали у потерпілих все, що при них було – барсетки, документи, гроші, золоті прикраси, мобільні телефони. Якщо у людини нічого не було, його просто били та залишали. Жертву грабіжники обирали випадково, але лише в темний час доби й ту, яка йшла одна.

Грабували як на вулицях, так і в під’їздах. Наразі оперативниками задокументовано шість епізодів пограбувань. Міліціонери зясували, що окрім Кременчука молодики орудували на Полтавщині у Миргороді та Лубнах, а також на Кіровоградщині, у Олександрії.

Склад групи періодично змінювався. Адже нападники часто працювали у парі. Наразі всіх молодиків заарештовано. Проти них порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) та частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Нападникам загрожує від 4-х до 6-ти років ув’язнення. Розпочате досудове слідство.


Автор: Тетяна Романчук, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2012, 10:28 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації