Вхід | Реєстрація

Кременчужанин не встиг зайти у магазин як у нього вкрали машину

Кременчужанин не встиг зайти у магазин як у нього вкрали машину

Днями у місті Кременчук, по проспекту 50 років Жовтня, 41-річний раніше судимий місцевий мешканець вчинив незаконне заволодіння автомобілем ВАЗ 2101.

Близько 10 години ранку 70-річний власник автівки полишив її на узбіччі дороги та пішов до найближчого магазину. Автомобіль чоловік не замикав, оскільки «Копійка» обладнана протиугінною системою.

Так склалося, що це побачив згаданий зловмисник. Спритник сів у автівку та намагався поїхати. Однак спрацював протиугінний пристрій, який заблокував кермо. Не впоравшись з керуванням, останній в’їхав у паркан.

Правоохоронці одразу затримали зловмисника безпосередньо на місці злочину.

Автомобіль вилучено та повернуто власнику. Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зазначені дії караються штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.


Автор: КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2012, 10:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації