Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік забив свою знайому до смерті

У Полтаві чоловік забив свою знайому до смерті

Напередодні новорічних свят до Октябрського райвідділу міліції міста Полтава від оператора «103» надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги до медичного закладу міста доставлено жінку у важкому стані. Діагноз громадянки - відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню, забійні рани голови.
Доставили медики невідому жінку з двору біля будинків, розташованих на території мікрорайону «Алмазний».
На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Невдовзі від медиків працівники міліції отримали повідомлення про те, що від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла, не прийшовши до тями, померла.
Міліціонери розпочали пошуки кривдника жінки. Невдовзі оперативникам вдалося встановити підозрюваного у скоєнні даного злочину. Ним виявився не працюючий, раніше не судимий 45-річний полтавець.
Затриманий розповів правоохоронцям, що того дня він прокинувся близько 7-ї години ранку та пішов з дому на ринок, щоб бодай «щось» випити.
А коли випив горілки, повернувся додому й ліг спати. Прокинувшись вдень, чоловік знову пішов на ринок, щоб прийняти чергову дозу «оковитої». Дорогою він зустрів знайому «по-чарці».
Жінка запропонувала свою компанію у пиятиці, на що чоловік погодився. Під час спілкування за келихом «оковитої», знайома запитала у чоловіка, чи можна їй піти разом з ним до нього додому. Отримавши ствердну відповідь, захмеліла парочка, придбавши ще горілки, потяглася додому до господаря.
Невдовзі між захмелілими компаньйонами, як зазвичай у таких ситуаціях, виникла сварка, яку чоловік вирішив владнати за допомогою кулаків.
Потім, увійшовши під час побиття людини в азарт, господар взявся за сокиру, якою наніс жінці кілька ударів по голові.
Вже коментуючи свої дії пізніше, чоловік повідомив правоохоронцям, що в той момент не думав, що зможе вбити.
Та коли прийшов до тями й побачив закривавлену гостю, бузувір не викликав ні «швидку», ні міліцію. Натомвсть виніс тіло жінки на вулицю й повернувся додому.
За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої відносно підозрюваного вже порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Розпочате досудове слідство.


Автор: Світлана Росса, Октябрський РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2012, 13:45 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації