Вхід | Реєстрація

Чоловік убив за спробу викрасти його мопед

Чоловік убив за спробу викрасти його мопед

Для 18-річного раніше судимого жителя одного із сіл Зіньківського району 14 січня розпочалося весело – із самого рання молодик вживав спиртне. Саме пляшка й допомогла знайти спільні теми для розмов між парубком та 30-річним, раніше судимим за крадіжки, безробітним односельцем.

Приємне спілкування продовжилося на подвір’ї оселі молодика. Лише коли почало сутеніти, а горілка й, відповідно, теми для розмов, вичерпалися, чоловіки розпрощалися.

Коли господар зайшов до хати, його сестра сказала, що бачила як тільки-но хтось зайшов до їхнього гаража. Вийшовши з будинку молодик побачив, як його недавній гість виводить із гаража мопед „Верховина”.

Намагаючись припинити нахабну крадіжку, він спробував зупинити злодія, а натомість отримав удар ногою у живіт. Розлютившись не на жарт, він схопив металевий лом та ударив ним крадія по голові. Після інциденту молодик сам викликав міліцію.

Зловмисник каретою швидкої допомоги був доставлений до лікарні, де наступного дня, не приходячи до свідомості, помер.

Як повідомив Юрій Доценко, начальник Зіньківського райвідділу міліції, за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 121 частиною 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Наразі триває досудове слідство.

Ось так «дружнє спілкування» за пляшкою оковитої вже через кілька хвилин переросло у конфлікт із трагічними наслідками. А чоловікові відтепер загрожує провести найближчі сім-десять років за гратами.


Автор: Лілія Сліпуха, Зіньківський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2012, 11:26 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації