Вхід | Реєстрація

За систематичні крадіжки із прилавків магазинів чоловіка ув’язнили на три роки

За систематичні крадіжки із прилавків магазинів чоловіка ув’язнили на три роки

Минулого року працівниками карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції Полтавщини був затриманий раніше судимий за крадіжки 33-річний мешканець Кременчука, який спеціалізувався на крадіжках з торгівельних прилавків.

Бажаючи поліпшити своє матеріальне становище, злодій, проходячи повз торгівельні прилавки, крав увесь товар, який можна було взяти безперешкодно. Це і мобільні телефони, і гаманці, і одяг, і ювелірні вироби. Окрім ринків, спритник практикував і в стаціонарних магазинах. Речі, які викрадав затриманий, він продавав випадковим знайомим.

Щодо зловмисника, ще у минулому році слідчим Кременчуцького міського управління була порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Після завершення досудового слідства, справа була скерована до суду.

Наприкінці минулого року Феміда поставила крапку у цій справі. Згідно вироку Крюківського районного суду чоловіка засуджено до3-х років позбавлення волі.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2012, 11:36 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації