Вхід | Реєстрація

Ревнивий чоловік до напівсмерті відлупцював жінку

Ревнивий чоловік до напівсмерті відлупцював жінку

Розрив селезінки з подальшим її видаленням, внутрішня кровотеча, травматичний шок, синці, садна обличчя та обох нижніх кінцівок – це висновок лікарів про тілесні ушкодження, яких зазнала нещодавно двадцятип’ятирічна полтавка від свого співмешканця. Причина банальна - ревнощі.

Познайомились та почали спільно проживати вони наприкінці 2010 року - саме тоді чоловік вийшов із в’язниці, де відбував покарання за скоєння пограбування. Проживала пара у квартирі дівчини. У Полтаві мешкала мати чоловіка - він часто її відвідував та залишався там на ніч. Так було і цього разу. Коли зранку, після відвідин матері, чолов’яга повертався до квартири співмешканки, то в під’їзді побачив незнайомця.
«За мить перед тим, як ми зустрілись із ним на сходах, я почув звук дверей, які хтось закрив поверхом вище. Це був специфічний звук дверей від квартири моєї дівчини. Я відразу вирішив, що цей молодик іде від неї», - пояснює свої дії підозрюваний.

Зайшовши до приміщення, чоловік побачив там подругу своєї співмешканки та хлопчину, який винаймав одну з кімнат. Розуміючи, що жінка буде все заперечувати, чоловік із запитаннями про незнайомця вирішив спочатку звернутись до квартиранта. Той з легкістю зізнався, що незнайомець і справді перебував у квартирі, що він прийшов уночі разом з його співмешканкою. Після почутого лють ударила в голову чоловіка. Він зайшов до кімнати дівчини та почав щосили її лупцювати.

«Я кричала йому, - говорить потерпіла, - що між нами нічого не було. Після танців у нічному клубі він провів мене додому, ми зайшли до квартири та випили по декілька чарок горілки. Це могли підтвердити усі, хто знаходився у квартирі». Однак, для ревнивого чолов’яги усе це було не важливо, тож зупинився він лише тоді, коли жінка ледве дихала. Після побиття чоловік одразу залишив квартиру. Скориставшись цим, потерпіла намагалася піднятися з підлоги, однак зробити цього не змогла, бо отримані травми були надто серйозними.

Затримати чолов’ягу, який нещадно побив жінку, працівникам Київського районного відділу міліції було не складно.

«Дізнавшись від знайомих про те, що його співмешканка потрапила у лікарню із серйозними тілесними ушкодженнями, - говорить старший слідчий Київського РВ ПМУ капітан міліції Оксана П’ятаченко, - як людина, яка раніше відбувала покарання за скоєння злочину, він розумів, що відносно нього буде порушена кримінальна справа і його будуть розшукувати. Розуміючи, що згодом це вважатиметься за обтяжуючу обставину, переховуватись від правоохоронців не став. Навпаки - сам прийшов у міліцію”.

Зараз ревнивець знаходиться у СІЗО, відносно нього порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Провівши на волі трохи більше року, відповідно до даної статті він знову повернеться за грати на строк від п’яти до восьми років.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2012, 13:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації