Вхід | Реєстрація

На Гадяччині чоловіка підрізали ножем

На Гадяччині чоловіка підрізали ножем

Учора, 3 лютого, близько 13 години у селі Круглик Гадяцького району на подвір’ї свого домогосподарства 54-річний місцевий чоловік, який раніше був судимий, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, під час спільного розпивання спиртного, спричинив проникаюче ножове поранення грудної клітини в області серця 37-річному співмешканцю своєї доньки, мешканцю сусіднього села. Наразі стан здоров’я потерпілого тяжкий. Міліціонери зловмисника затримали, знаряддя злочину вилучили. Слідчим Гадяцького райвідділу міліції відносно нападника порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує від 5-ти до 8-ми років ув’язнення. Розпочате досудове слідство.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2012, 13:57 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації