Вхід | Реєстрація

Дівчина обікрала свою матір

Дівчина обікрала свою матір

Днями 26-річна полтавка обікрала рідну матір, яка є опікуном її сина.

9 лютого до Октябрського райвідділку міліції звернулася полтавка із заявою про те, що у неї вдома було вкрадено гаманець із пенсійним посвідченням і двома банківськими картками, розповідає старший дільничний інспектор Октябрського РВ старший лейтенант  міліції Олександр Полтавець. Слід від украденого гаманця не встиг охолонути, як на мобільний телефон жінки почали надходити смс-повідомлення про те, що з карточок було знято чималу суму, загалом 3050 гривень. Відчувало материнське серце, що без рук доньки не обійшлося й тут.

У ході проведення працівниками міліції оперативно-пошукових заходів було встановлено, що дану крадіжку здійснила 26-річна безробітна Алла (ім’я змінено), донька потерпілої, яка вже тричі притягувалася до кримінальної відповідальності: за крадіжку, шахрайство і зберігання наркотиків. У затриманої було вилучено 400 гривень, які вона ще не встигла витратити на себе і свого співмешканця. До речі шахрайка має 3-річного сина, але позбавлена батьківських прав. Опікуном дитини є бабуся (потерпіла). На момент крадіжки вона була вдома. Алла, як завжди, прийшла навідати матір. Син був у дитсадку.

—  Я не знаю, що на мене тоді найшло, - мало не крізь сльози пояснює свій вчинок Алла. – Грошей не вистачало навіть на сигарети. Побачила гаманець, взяла, підклала під светр. Попрощалася з матір’ю і вийшла.

На викрадені кошти молода особа накупила одягу і винайняла квартиру для себе і цивільного чоловіка, з яким зараз проживає.

— Судячи з матеріалів дослідчої перевірки, речі у матері Алла краде не вперше, - говорить слідчий Октябрського РВ міліції Марина Хоменко.

Усе почалося з того, коли 18-річній дівчині, учениці школи моделей, кандидату у майстри спорту зі спортивної гімнастики (за її словами), старші подруги вперше дали спробувати наркотики. Грошей на такі «забавки» не завжди вистачало, тому доводилося красти у матері. Уже два роки, як Алла позбулася наркотичної залежності, стоїть на обліку і проходить курс замісної терапії. Але від звички красти, схоже, дівчині позбутися важче.

Після виклику дільничного, розуміючи, що навіть мати проти неї, 26-річна винуватиця до райвідділку прийшла сама і написала явку з повинною.

За словами Алли більшу частину коштів матері вони з чоловіком уже повернули. Жінка влаштувалася працювати на ринок, чоловік – вантажником у магазин.

До пред’явлення обвинувачення Алла знаходиться на підписці про невиїзд.


Автор: Тетяна Назаренко, студентка 5-го курсу ПНПУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2012, 18:36 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації