Вхід | Реєстрація

Хлопці вирішили покататися на возику із супермаркета

Хлопці вирішили покататися на возику із супермаркета

Крадіжки із супермаркетів поступово стають звичкою чи буденною справою для любителів того, що приваблює ласе око, перетворюються на своєрідні змагання, випробовування власних можливостей чи підзарядку адреналіном: помітять чи ні, встигну чи не встигну.

Ось, наприклад, як трапилося в одному з магазинів, який торгує технікою міста Полтави. 21 лютого цього року, в обідню пору, громадянин намагався викрасти флеш-накопичувач, чим міг спричинити збиток на суму 500 гривень. Довести свою справу до кінця йому не вдалося. Завдяки тривожній кнопці, яку заздалегідь встановлено в цьому магазині, було викликано працівників міліції з Державної служби охорони (ДСО). Вони прибули на місце злочину й затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний молодик, непрацюючий мешканець Полтави. Речові докази було вилучено, зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, ведеться досудове слідство. Хлопцю загрожує штраф або позбавлення волі строком до трьох років.

Це непоодинокий випадок серед зафіксованих у цьому році попереджень злочину за допомогою виклику групи затримання ДСО через тривожну кнопку. Більше 500 об’єктів на території нашого міста обладнані системою термінового виклику, завдяки якій вам на допомогу завжди й оперативно прибуде наряд міліції.

Ще один курйозний випадок крадіжки трапився минулого тижня в іншому супермаркеті міста. Близько 21 години двоє молодиків віком 21 та 24 роки напідпитку вирішили розважитися. Викравши возик для перевезення покупок із території магазину, вони вирішили покатати один одного. «Весела поїздка» захмелілих хлопців була перервана — їх вчасно помітили за 200 метрів від магазину та затримали. Київським РВ ПМУ вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Тепер чоловікам не до веселощів. Їм загрожує покарання до 5-ти років обмеження або позбавлення волі.


Автор: Аліна Балагура, прес-офіцер УДСО УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2012, 13:31 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації