Вхід | Реєстрація

Батько зґвалтував власну п’ятирічну дочку

Батько зґвалтував власну п’ятирічну дочку

Інформація про випадки сексуального насилля над дітьми завжди викликає бурю емоцій та непереборне бажання уберегти та захистити власних малюків від подібного жаху. Але коли знущання спричиняє рідний батько, той, від кого чекаєш допомоги у першу чергу, будь-які аргументи безсилі…

З подібною трагедією у житті п’ятирічної мешканки одного із сіл Семенівського району довелося стикнутися минулими вихідними правоохоронцям.

Черговий лікар медичного стаціонару повідомив до Семенівського райвідділу міліції про виявлені ним при огляді малолітньої дитини ознаки фізичного насилля.

Під час перевірки даного факту працівники кримінальної міліції у справах дітей встановили, що статеву пристрасть неприродним способом із застосуванням фізичного насильства відносно дівчинки вчинив її рідний батько.

У символічне для усіх чоловіків свято, День захисника Вітчизни, 23-річний раніше судимий за крадіжку молодик вдома, серед білого дня, скоїв цей злочин.

Як повідомила начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС Полтавщини Жанна Ахіджанян, наразі по даному факту порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої). Збоченця міліціонери затримали та розпочали досудове слідство.

Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2012, 15:44 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації