Вхід | Реєстрація

Бармен обікрала заклад в якому працювала

Днями до міліції Кременчука надійшла заява від приватного підприємця 1966 року народження про те, що з його бару з касового апарату було здійснено крадіжку грошей у сумі 700 гривень. Оперативники одразу взялися за пошуки злодія.
Невдовзі правоохоронцями було встановлено, що крадіжку скоїла бармен цього ж закладу, 1962 року народження.

Жінка пропрацювала в цьому барі лише два дні і перебувала на роботі якраз на іспитовому терміні. Маючи матеріальні проблеми, вона не втрималася та викрала денну виручку. Після цього жінка на роботу не вийшла. Через декілька днів крадійка була затримана. Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Жінці загрожує штраф або позбавлення волі до 3-х років.


Автор: Тетяна Романчук, КМУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2012, 14:39 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації