Вхід | Реєстрація

«Нічного терориста» жінок засудили до майже 8 років ув’язнення

«Нічного терориста» жінок засудили до майже 8 років ув’язнення

Минулорічної весни в районі вулиці Красіна, що у місті Полтава, свою грабіжницьку діяльність розгорнув 25-річний раніше судимий полтавець. Молодик мав чітку схему «роботи»: діяв у нічний час, обирав своїми жертвами виключно жінок, нападав та бив, доки жертва не припиняла й без того не надто активний опір і не віддавала йому сумочку.

Почерк та локалізація злочинних проявів давали оперативникам Октябрського райвідділу міліції міста підстави вважати, що напади на жінок здійснює одна особа. Проте затримати зловмисника правоохоронцям не вдавалося протягом кількох місяців, адже вчинивши черговий злочин, він задовольнявся здобутим «кушем» та на деякий час припиняв «діяльність».

Певно, відчувши свою невловимість, молодик перейшов від грабежу до розбоїв. У перший літній день він із розкладним ножем напав на чергову жертву. Однак, завдяки правоохоронцям, надалі залишатися безкарним зловмиснику не вдалося.

Виявляється, що молодий чоловік не вперше став на хибний шлях, він вже мав судимість за грабежі та розбої й звільнився з місць позбавлення волі умовно-достроково. Свою злочинну діяльність хлопець виправдовував відсутністю роботи та житла.

Вироком Октябрського районного суду зловмисника визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 186 (грабіж) та частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) та засуджено до семи років і дев’яти місяців позбавлення волі.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2012, 16:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації