Вхід | Реєстрація

Любителі кришок від люків є скрізь

Любителі кришок від люків є скрізь

Днями, у процесі профілактичного відпрацювання території області, працівники кількох райвідділів міліції затримали крадіїв металевих кришок каналізаційних люків. Зокрема, 7 березня міліціонери Київського району Полтави встановили особу, яка 6 березня викрала металеву кришку каналізаційного люку із вулиці Шевченка, чим спричинила збитки ЗАТ "Полтававодоканал" на суму 365 гривень. Крадієм виявився 31-річний полтавець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі вирішується питання про порушення відносно нього кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання від штрафу до 3-х років ув’язнення.

Затримали любителя металевих кришок і працівники Ленінського райвідділу міліції Полтави.
У ході профілактичного відпрацювання 7 та 9 березня оперативники цього підрозділу встановили особу, яка викрала металеві кришки каналізаційних люків із вулиці Красноградське Шосе та вулиці 9-го Травня, чим спричинила збитки КП "ПМШЕД" на загальну суму 1450 гривень. Затриманим виявився 36-річний полтавець, який ніде не працює. Міліціонери речові докази вилучили, а відносно чоловіка, як і у попередньому випадку, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому також загрожує покарання від штрафу до 3-х років ув’язнення.

А Лубенські міліціонери викрили протиправну аналогічну діяльність одразу двох зловмисників. Зокрема, 7 березня встановлено, що 45-річний та 24-річний чоловіки, які ніде не працюють, викрали металеву кришку каналізаційного люку у селі Вовчику. Відносно підозрюваних вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка за попередньою змовою групою осіб). За цією частиною статті чоловікам загрожує арешт або до 5-ти років обмеження чи позбавлення волі.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2012, 12:32 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації