Вхід | Реєстрація

Розбійники напали на міліціонера

Розбійники напали на міліціонера

Нещодавно працівники Батальйону патрульно-постової служби Кременчуцького міського управління затримали четвірку зловмисників, які опівночі напали на … міліціонера.

9-го березня, близько 23:40, до чергової частини Автозаводського райвідділу Кременчука зателефонував працівник лінійного відділу міліції на станції Кременчук Південної УМВС України на Південній залізниці. Чоловік повідомив колегам про напад групи невідомих, які із застосуванням сили привласнили його мобільний телефон.

Як з’ясувалося, захмелілі молодики вчинили напад задля розваги. На це їх наштовхнула нудьга. Проте із жертвою їм «не пощастило». Чоловік не розгубився і дав відсіч двом молодикам, які напали першими. Однак, коли підключилися іще двоє, «жертві» довелося відступити і віддати мобільник добровільно, аби запобігти тяжким наслідкам.

Колеги потерпілого «по гарячих слідах» затримати одного із нападників, 16-річного мешканця Кіровоградської області. Незабаром були затримані і його спільники – троє друзів, 19-ти і 20-ти років, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

На даний час затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. А правоохоронець, який дістав закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку, відновлює своє здоров’я після бійки.

На даний час за фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу (стаття 187 Кримінального кодексу України). «Друзям» загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розслідуванням злочину займається прокуратура м. Кременчука.


Автор: Анна Васенко, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2012, 13:22 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації