Вхід | Реєстрація

Катів Молодіжного затримано

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Полтавській області затримали групу юнаків, які скоювали напади на кременчужан. Кажуть, що банда називала себе «40 кросівок» та давно промишляла на Молодіжному.
Легенди та реалії про діяльність банди, як з’ясувалося, давно поширювались на Молодіжному. То тут, то там говорили про жорстокі побиття перехожих у вечірній час і навіть про зґвалтування. Проте вголос про це постраждалі майже не заявляли. За словами міліціянтів, правопорушники здебільшого молодого віку – 18-20 років. Більшість – професійні спортсмени. Так, за інформацією старшого інспектора відділу зв’язків з громадськістю обласного управління міліції Яни Холодної, майже всі – майстри або кандидати у майстри спорту. Під час нападів юнаки використовували битки, металеві прути, електрошокери. Часто знущання відбувалися не з метою пограбування, а просто, аби принизити потерпілого.
— Ці люди жорстоко глумилися над жертвами, бували випадки, коли вони одягали на постраждалих наручники, – говорить начальник УБОЗ ГУМВС України в Полтавській області Олександр Плужник на сайті mia.pl.ua. – Характерним для цього угрупування є те, що вони нападали лише вкупі, а не поодинці. Потерпав від злочинців здебільшого мікро­район «Молодіжний». Також нам відомо, що банда використовувала метод залякування своїх жертв, аби ті не повідомляли міліцію.
Наразі УБОЗ звертається до всіх кременчужан, хто постраждав від рук злочинців, з проханням – негайно повідомити про це за телефоном: (0532) 56-15-90, або написати листа за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 38. Анонімність і захист гарантовано.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 14:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації