Вхід | Реєстрація

На спір хто більше вкраде

На спір хто більше вкраде

В п’ятницю, 23-го березня, близько 2-ї години ночі в Кременчуці двоє юнаків на спір вирішили скоїти крадіжку з супермаркету.

До чергової частини Кременчуцького міського управління надійшло повідомлення від охорони одного із супермаркетів міста про те, що двоє молодиків намагаються скоїти крадіжку з магазину.

На місце події відразу прибув наряд батальйону патрульної служби, які разом з охороною магазину затримали двох 20-річних юнаків. Під час поверхневого огляду у одного із затриманих виявлено 15 пакетиків соняшникового насіння, брелок для ключів та флеш-карту на загальну суму 140 гривень. Його товариш встиг викрасти лише флеш-карту.

«Наш магазин працює цілодобово і в нічний час людей в приміщенні не так багато, - розповів охоронець закладу, - ми звернули увагу на двох хлопців, які злагоджено напихали кармани товарами з прилавків. Все це чітко зафіксувала камера відеонагляду магазина, і ми відразу викликали на місце правоохоронців.»

Як пояснили затримані, між ними виник спір - хто на більшу суму зможе викрасти та винести через охорону товару. Хлопці розпланували свої дії але, їхній план провалився.

Викрадені речі у затриманих хлопців вилучено. Тепер за скоєне хлопцям прийдеться відповідати згідно діючого кримінального кодексу. По факту крадіжки порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Згідно Закону хлопцям загрожує штраф або ж позбавлення воді до трьох років.


Автор: Анна Васенко, прес-офіцер КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2012, 15:37 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації